RB Isol

wat is Bewapening

Bewapening is een fundamenteel aspect van bouw- en constructieprojecten. Als professional in de sector begrijpt u de cruciale rol die het speelt bij het versterken en verbeteren van de duurzaamheid van structuren. Of het nu gaat om het gebruik van stalen staven in beton of het toevoegen van vezels aan kunststoffen, de juiste bewapeningstechnieken kunnen de levensduur van een project aanzienlijk verlengen. Ontdek onze reeks bewapeningsproducten en -diensten, ontworpen om uw projecten naar een hoger niveau te tillen.

ons assortiment

Contopp® Fiber Compound Duremit is een pasteuze hulpstof, die toegevoegd wordt aan een mengsel voor cementdekvloeren. Door het toevoegen van Contopp® Fiber Compound worden de mechanische eigenschappen van de dekvloer sterk verhoogd en wordt de krimp geminimaliseerd.
Granit worden de mechanische eigenschappen van de dekvloer verhoogd en wordt de krimp geminimaliseerd.
Druk- en buigtreksterkte verbeteraar
Netten uit extra harde staaldraad bestaande uit evenwijdig lopende langsdraden waar tussen loodrecht op elkaar staande verbindingsdraden gelast zijn. Uitsluitend verkrijgbaar op panelen van 2 m2. Wordt meer en meer als standaard bewapening voorgeschreven.
Vierkante mazen: 75 mm x 75 mm, 100 mm x 100 mm verzinkt
Netten uit extra harde staaldraad bestaande uit evenwijdig lopende langsdraden, waartussen loodrecht op elkaar staande verbindingsdraden gelast zijn. In Nederland worden deze krimpnetten frequent gebruikt om vloerverwarmingssystemen op te bevestigen.
Licht gepuntlast gaas uit gegloeide draad. Doordat wij erop staan dat de draad dubbel gegloeid wordt tijdens het productieproces is deze zachter dan diegene die onze collega’s aanbieden. U zal merken dat deze draad dan ook veel minder zal terugkrullen tijdens het afrollen van de rol.
Refinet Blue® is een geplastificeerd Alkali-resistent glasvezelnet dewelke perfect aangewend kan worden als alternatief voor de traditionele bewapening met netten. Door het geringe gewicht zijn deze rollen handig in gebruik, waardoor plaatsing met Refinet Blue® een stuk arbeidsvriendelijker wordt. Door de harde plastic coating zijn de rollen ondanks het lichte gewicht ook zeer stevig.
Minimaliseer scheurvorming in chape en uitgehard beton met glasvezels . Deze geven bijzondere eigenschappen zoals schokweerstand en taaiheid in de vloeropbouw.
RB Fiber is speciaal ontwikkeld om naast de scheurvermindering, chape en uitgehard beton, bijzondere eigenschappen te geven zoals schokweerstand en taaiheid.
Coloc-vezels werden exclusief ontworpen en vervaardigd voor gebruik in beton en mortel. Coloc-vezel is gefibrilleerd 100% zuiver polypropyleen dat op hoog technologische manier wordt geproduceerd zodat de unieke functie van beperking van microscheurvorming verder geoptimaliseerd wordt. Wanneer de vezels met het beton worden vermengd, verspreiden ze zich uitermate homogeen in de massa tengevolge van o.m. de mechanische mengactie.
Automatisch doseerbare en versnijdbare roving voor economische verwerking. Het gaat hier om eindeloze filamenten.