RB Isol

ons assortiment

Synthetische persslang uit rubber en textiel
Aluminium tape met acrylaatbelijming
AcoustiFIX is een universele spuitlijm op schuimvormige basis speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van randstroken op de werf. De spuitbussen van 500 ml kunnen worden gebruikt voor het eenzijdig of dubbelzijdig aanbrengen van de lijm op het gewenste oppervlak. Een dubbelzijdige aanbrenging garandeert een stevige en permanente hechting van de lijm. AcoustiFIX kan ook worden gebruikt voor bepaalde isolatietoepassingen
Reliëfplaat voor het leggen van vloerverwarmingssystemen
Polyethylene folie met tackergrid
Polyethylene bouwfolie in opaak uitvoering
Geëxtrudeerd polyethyleenschuim met gemetaliseerde folie
Puratex is een genadelde textieldoek met een dikte van 2 mm. De bovenzijde van de doek is gecacheerd met een PVC-folie. Dit voorkomt vochtindringing en biedt een bijkomende bescherming van de isolatie bij een verdere afwerking van de vloer. De textieldoek wordt steeds gebruikt in combinatie met Thermogran.
Geluiddempende voeg conform DIN 4109. Vermindert het geluid met ca. 40% ten opzichte van een schijnvoeg. (tests van het IBF in Troisdorf kunnen worden opgevraagd)
Hol-kamerprofiel met blauw, elastisch schuim. De kern is opgebouwd uit een polyethyleen gesloten laag met celstructuur. De buitenste laag bestaat uit een dubbelzijdig, holkamerprofiel.