RB Isol

ons assortiment

CHAPE SLANG IVG, een witte persslang voor mortel, cement, gips en beton. Verkrijgbaar in lengtes van 30 en 40 meter, ideaal voor diverse bouwprojecten waar precisie en kwaliteit vereist zijn.
Zorg voor stevige bevestigingen met onze slangklemmen, vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en uitgerust met een zeskantbout. Deze duurzame klemmen bieden een veilige grip voor diverse toepassingen.
Voor naadloze integratie in uw chapeslangen, ontdek de TULLE SLANGKOPPELING OPGELAST. Deze koppelingen zijn speciaal ontworpen voor optimale prestaties en betrouwbare verbindingen in uw bouwprojecten.
Kies voor betrouwbare verbindingen met de TULLE SLANGKOPPELING MET BUITENDRAAD. Deze hoogwaardige chapeslangkoppelingen met buitendraad bieden uitstekende prestaties en een eenvoudige installatie voor uw bouwbehoeften.
Voor hoogwaardige prestaties in hydraulische systemen, kies de MORTEL-KOPPELING MANNELIJKE SLANGPILAAR. Gemaakt uit duurzaam gietijzer/staal, biedt deze koppeling zowel stijfheid als flexibiliteit voor diverse hydraulische slangtoepassingen.
Verbeter uw hydraulische slangen met de MORTEL-KOPPELING VROUWELIJKE SLANGPILAAR. Gemaakt uit hoogwaardig gietijzer/staal, biedt deze koppeling een stevige en flexibele oplossing voor uw mortelslangen.
Ontdek de veelzijdigheid van CAMLOCK KOPPELING TYPE-A, een mannelijke koppeling beschikbaar in aluminium of RVS. Met binnendraad of inwendige schroefdraad, biedt deze koppeling betrouwbare verbindingen voor diverse toepassingen.
Faciliteer uw slangverbindingen met CAMLOCK KOPPELING TYPE-D, een RVS vrouwelijke koppeling met hendels en binnendraad. Ideaal voor diverse slangtoepassingen, zorg voor een veilige en efficiënte werking.
Vertrouw op TRICOFLEX, een Uv-bestendige en slijtvaste waterslang, voor betrouwbare watertoevoer in alle weersomstandigheden. Beschikbaar in 3/4" of 1" diameter voor al uw waterbehoeften.
Kies voor duurzame ondersteuning met ALU RAILS, rechthoekige aluminium profielen van 6 meter lengte. Deze rails zijn op maat gesneden en voorzien van houten blokken aan de uiteinden, waardoor ze ideaal zijn voor chaperails en diverse constructietoepassingen.
Verbeter uw reparatie- en afdichtingsklussen met DUCT tape met PE-coating. Handig scheurbaar en met uitstekende initiële tack en kleefkracht, perfect voor polyethyleen, glas en hout. Aanbrengen op een stof- en vetvrije ondergrond
Vertrouw op de duurzaamheid van Aluminium tape met acrylaatbelijming. Deze tape, gemaakt van zuiver aluminium met acrylaatbelijming, biedt uitstekende weerstand tegen UV-licht en hoge temperaturen, met een goede kleefkracht en waterdampbestendigheid.
Bescherm gladde oppervlakken met PVC MASKING TAPE ORANJE, een sterke en soepele maskingtape van PVC-folie in standaardkwaliteit, verkrijgbaar in een opvallende oranje kleur. Ideaal voor het beschermen van hout, aluminium, polyethyleen en glas tijdens verschillende toepassingen.
FLEXIBELE SLANG/SPUITLANS, een 8 meter lange standaardslang perfect voor isolatielijmtoepassingen. Het spuitpistool met lange lans is speciaal ontworpen voor het nauwkeurig aanbrengen van isolatiemateriaal op wanden.
ISOLATIELIJM biedt snel en duurzaam hechten, met uitstekende hittebestendigheid. Gebruik het voor veelzijdige toepassingen met de optie om enkel- of dubbelzijdig aan te brengen, afhankelijk van uw projectbehoeften.
AcoustiFIX is een universele spuitlijm op schuimvormige basis speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van randstroken op de werf. De spuitbussen van 500 ml kunnen worden gebruikt voor het eenzijdig of dubbelzijdig aanbrengen van de lijm op het gewenste oppervlak. Een dubbelzijdige aanbrenging garandeert een stevige en permanente hechting van de lijm. AcoustiFIX kan ook worden gebruikt voor bepaalde isolatietoepassingen
Maak uw schoonmaakklussen eenvoudig met de CLEANER SPRAY, een op aceton gebaseerde oplosmiddelreiniger. Veilig voor de meeste oppervlakken, verwijdert het lijmresten en ontvet het effectief. De handige aerosol van 500 ml maakt gebruik met een triggerpistool handvat zeer gemakkelijk.
Noppenplaat HQ voor vloerverwarming: Deze reliëfplaat is ontworpen voor het leggen van vloerverwarmingssystemen. De kunststofplaat is voorzien van noppen die een bredere diameter hebben aan de bovenkant, waardoor de buizen gemakkelijk kunnen worden geklikt en stevig op hun plaats blijven tijdens de installatie.
Rasterfolie: Een polyethyleen rasterfolie met een translucente uitvoering, speciaal ontworpen voor het tackeren van vloerverwarmingssystemen op gespoten PUR, schuimbeton en EPS-isolatiemortel. Het ingedrukte grid van 10 x 10 cm vergemakkelijkt de installatie, waardoor het een efficiënte keuze is voor vloerverwarmingstoepassingen.
Recyfol: Deze polyethyleen bouwfolie is verkrijgbaar in een opaak uitvoering. Ideaal voor diverse bouwtoepassingen waarbij vocht- en waterdichtheid essentieel zijn.
Kies voor onze opaak polyethyleen bouwfolie speciaal ontworpen voor PUR-plaatsers. Het bedekt tijdelijk de onderkant van muren om te beschermen tegen chapespatten. In deze toepassing is de doorzichtigheid minder belangrijk. Onze folie biedt betrouwbare bescherming en is perfect afgestemd op de behoeften van PUR-installateurs.
Verbeter uw bouwproject met onze transparante bouwfolie, een polyethyleenfolie met een dikte variërend van 0,100 tot 0,200 mm volgens DIN 53370. Beschikbaar in breedtes van 1000 tot 6000 mm volgens GKV. Gemaakt van LDPE voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De natuurlijk transparante kleur zorgt voor een helder zicht op het werkoppervlak. Perfect voor diverse bouwtoepassingen.
VERSTERKTE BOUWFOLIE: Deze LDPE folie, versterkt met polypropyleen weefsel, is perfect voor vloer-, dak- en gevelelementen aan de warme zijde van constructies. Met dampremmende eigenschappen geschikt voor gebouwen in klimaatklasse 2 en 3, biedt het weerstand tegen mechanische belastingen.
ONDERVLOER/ALUREFLECTIE FOLIE: Akoestisch isolerende ondervloer van geëxtrudeerd polyethyleenschuim, perfect voor laminaat- en eikenhouten vloeren. Vermindert loopgeluiden en geluidsoverdracht naar onderburen, geschikt voor bovenwoningen. Ook bruikbaar bij vloerverwarmingssystemen vanwege de lage warmteweerstand.
Puratex is een genadelde textieldoek met een dikte van 2 mm. De bovenzijde van de doek is gecacheerd met een PVC-folie. Dit voorkomt vochtindringing en biedt een bijkomende bescherming van de isolatie bij een verdere afwerking van de vloer. De textieldoek wordt steeds gebruikt in combinatie met Thermogran.
Verbeter geluidscomfort met onze geluiddempende uitzettingsvoegen uit PE met voet, voldoend aan DIN 4109. Ze verminderen geluid met ca. 40% vergeleken met schijnvoegen. Vraag de tests van het IBF in Troisdorf op voor meer informatie.
Ervaar stabiliteit en flexibiliteit met ons hol-kamerprofiel met elastisch schuim, perfect voor diverse toepassingen. De kern bestaat uit polyethyleen met een gesloten celstructuur, omgeven door een dubbelzijdig holkamerprofiel. Dit profiel biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid in verschillende omgevingen.