RB Isol

ons assortiment

Contopp® Accelerator 10 is een vloeibare hulpstof, die toegevoegd wordt aan een mengsel voor cementdekvloeren. Door het toevoegen van Contopp® Accelerator 10 worden de mechanische eigenschappen van de dekvloer verhoogd.
ACCELERATOR 15B: Contopp® Accelerator 15B is een vloeibare droogtijdversneller voor cementdekvloeren. Het verbetert mechanische eigenschappen en vermindert waterbehoefte, wat scheurvorming minimaliseert. Het versnelt het uithardingsproces voor snellere projectafhandeling.
Contopp® Accelerator 20/S is een vloeibare droogtijdversneller voor cementdekvloeren. Het verbetert mechanische eigenschappen, vermindert waterbehoefte en versnelt het uithardingsproces, wat scheurvorming minimaliseert voor efficiënter werken.
Versterk cementdekvloeren met Contopp® Accelerator 10 Compound 6. Dit additief verbetert de vloersterkte en vereist minder water voor een soepele mix. De ultrafijne vezels verminderen krimp en scheuren, wat resulteert in duurzame vloeren. De versnellende werking van Accelerator 10 Compound 6 verkort het uithardings- en droogproces, waardoor projecten sneller worden voltooid.
Contopp® Accelerator 15 Compound 6 is een pasteuze hulpstof, die toegevoegd wordt aan een mengsel voor cementdekvloeren. Door het toevoegen van Contopp® Accelerator 15 Compound 6 worden de mechanische eigenschappen van de dekvloer verhoogd.
ACCELERATOR 20 COMPOUND 6: Contopp® Accelerator 20 Compound 6 is een droogtijdversneller met vezelwapening voor cementdekvloeren. Het verhoogt mechanische eigenschappen, vermindert waterbehoefte en minimaliseert krimp en scheurvorming voor een duurzaam resultaat. Versnelt tevens het uithardings- en drogingsproces.
CHAPEMIX: Contopp® ChapeMix is een plastificeerder voor cementdekvloeren, die waterbehoefte vermindert en mechanische eigenschappen verbetert. Het minimaliseert scheurvorming en versnelt het uithardingsproces voor duurzamere vloeren.
Grouttech PolyBond is een gemodificeerde polymeerdispersie die wordt gebruikt voor hechtbruggen en het aanpassen van minerale mortels. Het toevoegen van PolyBond verbetert de geschiktheid van het gemodificeerde materiaal voor dunne lagen en voorkomt stofvorming op het oppervlak van cementdekvloeren. Deze verzepingsstabiele dispersie op basis van styrolbutadiëen heeft een hoog vastestofgehalte en bevat geen weekmakers. Het optimaliseert de slijtweerstand, flexibiliteit, vorst-dooizoutbestendigheid, buigtreksterkte en hechtsterkte van cementgebonden materialen en vermindert het krimpgedrag van mortel.
ImproTop is een transparante vloeistof die de mechanische eigenschappen van beton, cementdekvloeren en minerale oppervlakken verbetert. Het verhoogt de hechtsterkte en slijtweerstand na uitharding, terwijl de lage viscositeit het eenvoudig aan te brengen maakt op minerale ondergronden.
EP MultiUse: oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyhars. Gebruik als grondering, bindmiddel voor egalisatiemassa's en afsluitende laag voor vloeren.